Thread
Print

Admin and CIB Staff.

Quote:
Original posted by AzelKillerZ at 2012-2-22 15:54
Why you all don like to chat with us? can you explain?Or you just make a new category for Chatting..
and make me be your moderator..
not wrong right?
HAHAHAHAHAHA
YOU? A MODERATOR?

KRITIK SIKIT KENA B.UTTHURT JUGA MAU JADI MOD?
SUMMORE KORANG X HORMAT ORG LAIN

kalau nak jadi moderator boleh.
tapi forum ni kasi mati la
xde org mau org jahil mcm ko di sini

[ Last edited by [MY]PacmanZ at 2012-2-22 18:19 ]

⑨Mall - Your Cirno Portal

TOP

Reply 6# AzelKillerZ's post

If you think we're that stupid, think again.

If we look up mastershifu15@yahoo.com on Facebook, we would find Azel Fuxing which is you.

Summore got same profile picture and same attitude, not to mention the fact that both are using the name 'Azel'

And also,
Quote:
✉AzelFuxing✉
[/thread]

⑨Mall - Your Cirno Portal

TOP

Reply 12# BiterVirgin's post

Not the first time he's done that retarded bullshit.

Back in those days when he was calling himself a hacker(SCRIPT KIDDY IRL LOLOLOL), he spammed the ** out of my wall quite a few times.

Don't make me spread screenshots of you admitting that you take UMNO's bribes, kid/
HAY GUISE, I GET PAID RM100 FOR RAISING A FLAG FOR PILIHAN RAYA WOOOOOOOOOOOOO

[ Last edited by [MY]PacmanZ at 2012-2-23 06:16 ]

⑨Mall - Your Cirno Portal

TOP

Alright, that's enough. Time to put an end to your faggotry.



nilah anjing imperialis yg korek duit rakyat ngan ambil rasuah UMPORNO

⑨Mall - Your Cirno Portal

TOP

Quote:
Original posted by AzelKillerZ at 2012-2-24 20:31
Ini lah dikata org yg dengki terhadap BN..
ko org PAS/PKR
tak thu pape diam jer..
tak perlu ckap mcam org pndai..
PKR: Pengkhianat Kepada Rakyat.
PAS: Parti Ajaran Sesat.
Bila aq kate PAS/PKR baik? nilah sikap orang jahil yg meruntuh neagra

sememangnya, PKR ade main duit rasuah juga tapi mereka juga tau mcm mane nak bikin maju negara
bukan mcm BN. TIAP2 HARI KOREK DUIT RAKYAT UTK DIRI SENDIRI. X AMBIL KISAH TENTANG SABAH DAN SARAWAK MCM PENJAJAH
korang yg x tahu ape tentang pasal politik. korang pernah tngok sikap x berbudi bahasa najib kah? korang tau kenapa banyak org x suka MOOhideen? korang paham agenda BN kah?

tiap2 hari cakap BN baik tapi kalau org suruh kamu huraikan cam mane BN baik, korang cuma tau maki PKR

korang tau Ibrahim Ali menghina budaya Cina kat TBC kah? ko mau wat 1Malaysia lagi?

[ Last edited by [MY]PacmanZ at 2012-2-25 13:18 ]

⑨Mall - Your Cirno Portal

TOP

Reply 27# AzelKillerZ's post

pergi blajar korang punya sejarah dulu

nak maki pun x tau cara nak maki balik. cuma tau guna kata kasar aje



[ Last edited by [MY]PacmanZ at 2012-3-1 22:52 ]

⑨Mall - Your Cirno Portal

TOP

Reply 29# AzelKillerZ's post

korang diam kalau xde bukti
aq dah kasi baik hati x kacau korang kat facebook tapi kalau nak, aq boleh hack ko punya facebook lagi
ko ingat ko samseng maksudnya aq takut kah?

And you failed at inspect element last time LOL
http://bbs.cibmall.net/viewthrea ... mp;page=1#pid835939
You want to talk about lying? Excuse me, but bila aq pernah main CS ngan korang? aq cuma ingat korang akan lari semasa aq ajak ko main. summore korang yg bikin challenge itu.

jgn bagi alasan x boleh main. korang boleh main condition zero tapi x boleh main CS1.6? sama game wad

P.S.: You do realize that Facebook's chat system cannot be modified by Inspect Element right?

[ Last edited by [MY]PacmanZ at 2012-3-3 03:45 ]

⑨Mall - Your Cirno Portal

TOP

Thread