Thread
Print

Xtreme Chat Room

aiyak! Pengurus IT Product la.. ngan Technical

TOP

wakakakaka,
aku saje je tanye ko
(sebenarnye aku x taw dowh kerja ko apa).....
mesti best kan coz duk dlm tmpt sejuk jew....

TOP

tak syiok jugak. pening main ngan systems database kerajaan punya server
lagi pun setiap pengeluaran Product IT, aku kene ambik tau. Detail!

TOP

wah,
aku dgr pown mcm best jew keje ko ni erk...
coz bidang2 it ni aku mmg minat,
hehehehe....

TOP

oh ya ka ? abis kalau dah ada kemahiran. keje lah IT hahaha

TOP

aku mmg keje it la ngan ayah aku....
aku ingat nk sambung bljar amik bhgn it,
tapi ayah aku plak x kasi coz
aku ni dah pandai bhgn it,
hikhikhikhik....

TOP

bagus lah. =.= aku nak mandi jap.

TOP

nk ikut skali bley x??
hahahahaha...
kaze  dah x de,
biar lah aku gantikan dia

TOP

guahahahaha. Oh My GOD!! aku bukannya GAY

TOP

skali skala nk join mandi ngan ko dowh,

TOP

cis.. taknak aku. ok lah. kang sambung chat

TOP

....
ok,lg pown aku dah nk off ni
coz aku dah nk tutup kedai dah...


semekom semua

TOP

Ok. hahaha.. w'salam

TOP

Kazu lama gila tak online ni. tido pengsan ka ?

TOP

adess....igt x perasan...tgk dkt 5 apge x cari aku...huhu2....sorry geng...busy skit...n no money..wakakka......senyap plak si ain tue erk??heheh2...

:+: KazumaKiryu :+:

TOP

Thread